Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL JUGADOR GATER DE PILOTA, ALVÁN SALVÁ ESTRUGO, TORNA A SER NOMENAT ESPORTISTA D’ÈLIT

També està enguany al llista Pau Pla García, així com la xabiera (filla de gater) Rosa Anna Chorro Bas

Rosa Anna a  la categoria B i Alván i Pau en promoció

La xabiera (filla de gater) de Kick-boxing, de la que és campiona d'Espanya

Els dos gaters en pilota valenciana

Ho publica hui divendres 27 d’abril de 2012, el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. El Consell Valencià de l’Esport publica mitjançant una Resolució de 30 de març, una Llista d’Esportistes d’Èlit de la Comunitat Valenciana de l’any 2012, corresponent a resultats de l’any 2012. Hi ha tres categories: A, B i de Promoció. Apareix en la llista B la xabiera ROSA ANNA CHORRO BAS, de pare gater. Fa uns dies es va proclamar campiona d'Espanya de la seua especialitat, Kick-boxing. Demà us posaré fotos de la rebuda a Xàbia de Rosa Anna amb la copa de campiona. 

En la categoria de promoció hi ha dos jugadors de pilota gaters: ALVÁN SALVÁ ESTRUGO. Per a qui no el conega direm que és el fill menut de Alberto "el Pato", que té el bar al nou complexe esportiu de "Les Costeres". Ja l’any passat van dedicar aguns articles i reportatges a Alván, que segueix mostrant tota la seua destresa en el joc de pilota i va més enllà de Gata, portant el nom del poble per tot arreu.

Finalment, PAU PLA GARCÍA, fill del coordinador d'Esports municipal, Rafa Pla, que també es dedica a la pilota valenciana.

FONT: DOCV, dia 27-4-2012.

1 comentario

Manolo -

Enhorabuena, siempre a tu lado y apaoyando