Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

AQUELL 25 D’ABRIL DE 2010: Dos notícies importants posava aquell dia, una de missió i l’altra cultural. Titulava: "EL MISSIONER GATER FARÀ UNA ERMITA A PERÚ DEDICADA AL PATRÓ DE GATA". Us pose un dels paràgrafs: "Des d’aquelles terres llunyanes ha demanat, i així ho ha donat a conéixer el rector de la parròquia de Gata En Santiago Bohigues, que tots els que vulguen fer donatius per a la construcció poden col·laborar". Hi havia un vídeo del Perú i feia referència al programa "Valencians pel món". Ací teniu l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2010/042501-el-missioner-gater-fara-una-ermita-a-peru-dedicada-al-patro-de-gata.php.

L’altra notícia era cultural i del temps: "GRAN ACOLLIDA A LA FIRA DEL LLIBRE". Pose un dels paràgrafs: "Hi han participat dues llibreries del poble, la Colla de dolçainers i tabaleters local, una contacontes i el duet de teatre "Rodamóns", també del poble. Tallers, jocs, animació infantil, castell inflable i més cosetes."

AQUELL 25 D’ABRIL DE 2011: Era dilluns de Pasqua i el recordatori del dia "del mal d’Almansa". El temps era notícia: "HA PLOGUT ELS DIES DE PASQUA. Mona banyada".

0 comentarios