Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

Nou dies portem amb aquesta sèrie de notícies, que vol recordar les notícies publicades fa un any i fa dos anys al blog del "Cronista de Gata de Gorgos". Hui recordem:

AQUELL 19 D’ABRIL DE 2010: D’aquell dia destaque: "ARRANCA DES DE GATA L’ITINERARI DE LA BANDERA DELS TRADIJOCS". Us pose un extracte: "...fins arribar a Benidoleig, on el proper diumenge 16 de maig es faran els VII Tradijocs de la Marina Alta. Al saló de plens de l´Ajuntament de Gata ha estat aquest matí la bandera, que a la fotografia la sosté l´alcaldessa Ana María Soler i el tècnic d´Esports Rafa."

AQUELL 19 D’ABRIL DE 2011: Com a notícia destacada: "EL CENTRE EDUCATIU DE LA PARRÒQUIA DE VICENT FONT, AL PERÚ, ÉS JA UNA REALITAT ( I )." Pose un resum: "Hui mateix, Dimarts Sant, he rebut correu de Roger Tume, secretari del Pare Vicent Font Pedro, el missioner gater que tots coneixeu que es troba a la parròquia de Santa Rosa de Lima, al Perú. Amb dos dies us explicaré el projecte, tal com el resumix el mateix Tume.".

També eixe dia posava el sisé capítol de la "HISTÒRIA DE LES ELECCIONS DEMOCRÀTIQUES 1979-2011", tractant les de 1999. L’alcalde va ser Gabriel Feliu Pedro, al qual teniu a la foto.

0 comentarios