Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

La nova sèrie de "Recordem...", una vegada el blog ha complit els dos anys, ens trasllada hui a aquell 13 d’abril de l’any passat i de fa dos anys.

Aquestes eren les notícies més importants:

AQUELL 13 D’ABRIL DE 2010: La notícia era cultural. "Presentació a Gata del llibre" era el títol. El llibre: "La senda de l’èxode". Deia la notícia: "dels autors Antoni Mas i Forners, Josep Mas i Martí i Jaume Noguera i Mengual serà presentat divendres 16 d´abril de 2010 a la BIBLIOTECA PÚBLICA MUNICIPAL de Gata, a les 20 hores. Intervendran un dels autors, el xaloner JAUME NOGUERA I MENGUAL i el gerent de la MACMA, VICENT ORTUÑO. L´event està organitzat per la Regidoria de Cultura i la MACMA."

Ací teniu l’enllaç a la notícia: http://cronistadegata.blogia.com/2010/041302-presentacio-a-gata-del-llibre.php.

AQUELL 13 D’ABRIL DE 2011: Destaquem d’aquell dia una notícia religiosa: "Comencen els preparatius per a la ja imminent Setmana Santa". Fem un extracte d’aquella notícia: "La preparació a la Setmana Santa començava el passat dissabte 9 d’abril amb el septenari a la Verge dels Dolors. Aquest acabarà despusdemà divendres 15 d’abril. Eixa mateixa vesprada i nit també hi haurà actes: a les 20 hores es cel·lebrarà el concert de música sacra a càrrec de la banda Unió Musical a l’església. A les 22 hores es farà el Via Crucis pujant a l’ermita".

Podeu seguir-la tota a l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2011/041303-comencen-els-preparatius-per-a-la-ja-imminent-setmana-santa-i-.php.

Precisament, la fotografia que il·lustra l’article de hui és la mateixa que ho va fer fa un any, quan la Pasqua va caure tan alta.

0 comentarios