Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

RECORDEM...UN ANY...DOS ANYS...DE BLOG

Com sabeu és una nova secció que va començar ahir. A més dels titulars d’aquells 11 d’abril de 2010 i de 2011, també faig un xicotet extracte i us pose els enllaços de les notícies més importants del dia.

AQUELL 11 D’ABRIL DE 2010: Era el segon dia de blog i ja començaven les notícies a donar-se. En dos parts vaig publicar l’ANTIC COSTUM RELIGIÓS de "COMBREGAR DELS MALATS A LA VUITENA DE PASQUA. Fent un extracte, recordem aquell article: "A Gata fins la mitjania del segle passat es va conservar el costum. La prova la tenim a les dues fotografies que acompanye a l´escrit. La primera es pot veure de prop la comitiva, amb els portadors del palis i el senyor rector (Un dels germans Castelló Quilis) portant el copó amb les hosties de la Comunió per als malaltets. La segona s´aprecia més el conjunt, amb el senyor vicari, l´altre germà Castelló Quilis i els dos escolanets. Les dues fotografies estan preses a l´antiga Plaça de Canalejas, actual Plaça d´Espanya. Es pot apreciar al fons la fàbrica del Molí".

Us deixe l’enllaç: http://cronistadegata.blogia.com/2010/041102-antic-costum-religios-combregar-dels-malats-a-la-vuitena-de-pasqua-i-ii-.php.

AQUELL 11 D’ABRIL DE 2011: Un any després, la notícia era esportiva i de pilota: "L’EQUIP DE BENIDORM, ON JUGA ALVAN DE GATA, TERCER A LA VIII LLIGA CAIXA POPULAR". Ací teniu l’enllaç d’aquella notícia: http://cronistadegata.blogia.com/2011/041103-pilota-l-equip-de-benidorm-on-juga-alvan-de-gata-tercer-a-la-viii-lliga-caixa-po.php.

Com a fotografia d’eixe dia posava la MIRADA URBANA "Allà dins el campanar", una vista des del carrer nou de la torre de l’església, la mateixa que us reproduïsc.

0 comentarios