Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L’EMPRESA GATERA “PONS QUÍMICAS” S.A. ADQUIRIX UNA NOVA MÀQUINA DE BUFAT DE PLÀSTIC PER A FABRICAR ENVASOS

L’EMPRESA GATERA “PONS QUÍMICAS” S.A. ADQUIRIX UNA NOVA MÀQUINA DE BUFAT DE PLÀSTIC PER A FABRICAR ENVASOS

Innovació per a l’estalvi energètic i econòmic

 

L’empresa gatera “Pons Químicas S.A.” ha adquirit una nova màquina de bufat de plàstic per a fabricar els seus propis envasos per als seus sabons i detergents. Amb aquesta mesura, que ha suposat una inversió de més de 375.000 euros, es conseguirà un important estalvi, tant en la part econòmica com en la que a despesa energètica es referix. Gràcies a l’el·laboració en les propies instal·lacions s’evitarà el consum de gasoil i les emissions de CO2 dels 120 trailers que cada any portaven els envasos fins a la fàbrica.

 

La màquina és d’origen Italia i ja està en funcionament i permet crear uns envasos amb dissenys propis i un control directe de la qualitat, així com disposar del servei sense dependre de tercers.

 

Malgrat a ser la seua capacitat màxima de uns 3.000.000 d’envasos a ple rendiment, en un principi fabricarà al voltant de 1.200.000 envasos de 3 litres a l’any. En el 2013, Pons Químicas S.A. espera arribar a 1.500.000 envasos. Per al seu comandament i control s’ha creat un nou lloc de treball qualificat i fixe a l’empresa.

FONT: Nota de premsa i foto: Factoria d’Idees, per a “Pons Químicas, S.A.”.

 

0 comentarios