Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PREMSA TORNA A PARLAR DE GATA. Ara sobre l’alteració del terme municipal

LA PREMSA TORNA A PARLAR DE GATA. Ara sobre l’alteració del terme municipal

Un dels punts de l’orde del dia de l’últim ple ordinari, del dimarts d’aquesta setmana, era "Alteració del terme municipal". Al final, l’oposició no va deixar que prosperara la proposta. Hui el diari LAS PROVINCIAS a la seua secció La Marina, a la pàgina 16, publica sobre el tema. El títol de l’article de Carlos López: "Gata reclama a Dénia 699  hectáreas donde presta servicios sin cobrarlos". Al subtítol: "La alcaldesa Ana María Soler asegura que los propietarios de terrenos y negocios pagan los impuestos en la capital de la comarca".

El títol de "reclama" no és exacte perque encara no començarà el procediment, donat que no s’aprovà. En paràgrafs diu: "La polémica: Histórica i parla de l’alcalde de 1952 Vicente Mulet Redal que ja ho va reclamar. Localización, perquè assenyala el límit el té amb l’eixida cap a Teulada i no amb Jesús Pobre. Servicios, perquè Gata recull el fem, atén els accidents, que n’hi ha molts dins la Garganta -sense anar molt lluny ahir dijous un total de tres i aquesta matinada per plaques de gel un altre, segons informà la Policia Local de Gata-.

La fotografia del text de LAS PROVINCIAS, que és també de Carlos López, torna a tindre una errada. Agafa la partida Pont, a la curva abans del pont, de Gata cap a Teulada, i diu al peu: "Aspecto que presentaba  ayer la salida de Gata de Gorgos en dirección a Teulada, cuyos vecinos y negocios forman parte del término municipal de Dénia" i just on recull la foto és terme de Gata.

Ací teniu l’enllaç de la notícia completa: http://www.lasprovincias.es/20120203/comunitatvalenciana/marina/gata-201202031043.html.

També el diari Levante-EMV de València trau aquesta notícia mateix. L’article és de A.P.F. i titula: "Gata aparca un expediente que inició hace 60 años para anexionarse suelo de Dénia". Diu el subtítul: "La oposición hizo valer su mayoría en el pleno tras advertir que gestionar más terrenos generaría gastos".

Si voleu llegir per complet la notícia, punxeu a l’enllaç:

http://www.levante-emv.com/comarcas/2012/02/02/gata-aparca-expediente-inicio-60-anos-anexionarse-suelo-denia/877908.html.  

A la dreta, la imatge (fotografia de C. López) que apareix a LAS PROVINCIAs. Podeu comprovar que és encara terme de Gata com deia.

FONT: Diaris de hui 3-2-2012, LAS PROVINCIAS i LEVANTE-EMV.

 

0 comentarios