Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HUI DIA 20N, ESTEM CRIDATS A VOTAR 3.993 GATERS

HUI DIA 20N, ESTEM CRIDATS A VOTAR 3.993 GATERS

(Per a fer la foto en gran, punxeu ací)

A les 14.18 hores la participació en un primer avanç era del 43,20 % al nostre poble, lleugerament inferior al 2008

El blog del CRONISTA DE GATA els informarà puntualment de les votacions generals 2011 que s’estan produïnt hui dia 20 de novembre a tota Espanya i també al nostre poble, Gata de Gorgos.

Segons fonts del Ministeri de l’Interior, de un total de 3.993 electors que estem citats a les urnes ubicades als dos pavellons del Centre escolar "Santíssim Crist" de Gata, a les 14.18 hores (Primer avanç) havien votat el 43,20 per cent. Si comparem en les anteriors eleccions de 2008, aquell primer avanç van ser el 44,17 per cent, quasi un punt per dalt que hui.

Una vegada es produïsca el segón avanç, els informaré de seguida.

Les vuit taules electorals de Gata s’han constituït normalment. Quatre estan al pavelló vell i quatre al nou. Malgrat això a EL PAÍS digital avançava a les 10.30 hores que el subdelegat del Govern a Alacant, José Pérez Grau, destacava la normalitat en la constitució de les 2.521 meses electorals. Deia que els únics incidents s’havien produït a GATA, El Verger i Dénia on han apareguts cartells de "No votes" i "PP-PSOE igual a barracones". Signava la crònica d’urgència Ezequiel Moltó.

FONT: Ministeri de l'Interior.

A la composició fotogràfica podeu veure als gaters anant a votar aquest matí a la segona hora d’obrir-se els col·legis electorals.

0 comentarios