Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EMPRESA GATERA PONS QUÍMICAS S.L. DONA 131 LITROS DE PRODUCTES AL CENTRE D'ALZHEIMER DE TEULADA

L'EMPRESA GATERA PONS QUÍMICAS S.L. DONA 131 LITROS DE PRODUCTES AL CENTRE D'ALZHEIMER DE TEULADA

Signen el conveni l’administrador Antonio Pons; la presidenta del Centre Joana Vives i l’alcalde de Teulada Antoni Joan Bertomeu

Pons destaca el compromís i el suport al futbol cantera i a altres projectes de la comarca

L’Associació de Familiars de Malalts de Alzheimer Teulada-Moraira (AFA) i l’empresa gatera Pons Química S.L han signat aquest matí un conveni per a la donació de 131 litres de productes de neteja per al Centre de Dia per tal de cobrir les necessitats al llarg d’un any.

L’acte ha tingut lloc en las dependencies del centre. Han estat presents la presidenta de l’associació Joana Vives; l’administrador de l’empresa Antonio Pons i l’alcalde de Teulada, Antoni Joan Bertomeu.

El conveni estableix la donació de 131 litres de productes de neteja (detergents, suavisants, sabó per rentar els plats i pel sòl i més productes d’aquest tipus). L’objectiu principal es col·laborar dins de les possibilitats amb aquesta  associació que porta a terme una important tasca social per a Teulada i la resta de la comarca amb atenció als malalts de Alzheimer i altres demències.

Pons ha explicat que l’aportació de l’empresa preten "fer un poc menys dura la difícil tasc que desenvolupa l’associació". Antonio Pons ha destacat també els esforços de AFA en uns moments tan complicats com els actuals. Ha dit l’administrador de Pons Químicas S.L. que "amb la donació d’aquests productes servirà per a netejar tot el centre de forma gratuïta durant un any".

L’empresari ha dit que aquesta iniciativa forma part de la campanya "Pons Químicas juga net" que va començar a principis d’any amb la donació de 345 litres de productes a la Fundació Residència Nuestra Señora del Carmen de Pedreguer. A més, s’han dut a terme altres accions relacionades amb el món de l’esport com el patrocini del Gorgos C.F. Juvenil, i la col·laboració amb el club Volei Xàbia en l’organització de tornejos infantils. D’altra banda, Pons Químicas ha obert les portes als estudiants per tal que coneguen de primera mà els processos de fabricació dels productes, la maquinària i vegen en què es tradueixen les fòrmules químiques que estudien. Les visites a les instal·lacions serveixen també perquè els joves coneguen algunes eixides professionals de cara el seu futur laboral.

Per la seua banda, Joana Vives ha agraït a l’entitat l’ajuda prestada i també "per haver acudit a l’acte i fer així que tota la tasca que es fa al centre es publicite i difonga". Vives ha recalcat que el Centre de Dia de Teulada es l’únic amb una atenció especialitzada en tota la Marina Alta i té una capacitat per a atendre a unes 20 persones.

Finalment, l’alcalde de Teulada, Antoni Joan Bertomeu, ha mostrat el recolçament institucional a l’associació perquè "fan una llavor social de primera necesitat, com és estar al costat de la gent els moments més durs. Bertomeu ha subrallat que "l’Ajuntament sempre ha recolçat a AFA des del punt econòmic".

Després de l’acte protocolari i una vegada signat el conveni s’ha fet un recorregut per les instal·lacions on es desenvolupava un taller de manualitats organitzat dins del marc de la celebració de la "Semana del Alzheimer" que té lloc aquests dies a Teulada.

A la fotografia, el moment de signar el conveni. D’esquerra a dreta la presidenta, l’alcalde i l’empresari.

FONTS: Text: Gabinet de Premsa, Ajuntament de Teulada i Factoria d’Idees, Gata. Fotos: Factoria d’Idees.

0 comentarios