Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL SR. RECTOR, EN FRANCISCO MURILLO, COMPARTIRÀ LES PARRÒQUIES DE GATA I BENIDOLEIG

EL SR. RECTOR, EN FRANCISCO MURILLO, COMPARTIRÀ LES PARRÒQUIES DE GATA I BENIDOLEIG

Ja us deia anit que hui us aclariria la notícia. El senyor rector mateix a la missa de 9 ho ha deixat ben clar i ha avançat inclús quan serà l’entrada a l’altra parròquia.

Efectivament, des de diumenge que ve dia 30 que ve En Francisco compartirà les parròquies de Sant Miquel Arcàngel de Gata (que serà la principal per la quantitat de feligresos i activitats) i la de la Santíssima Sang de Benidoleig (amb menys parroquians i activitats). Tot això per nomenament del Sr. Arquebisbe, En Carlos Osoro.

El pròxim diumenge dia 30 d’octubre, ja canviada l’hora de tardor-hivern, farà la seua entrada a la parròquia de Benidoleig, a les 19 hores. El senyor rector a fet una invitació als "seus parroquians de Gata" a acompanyar-lo, ha dit ell mateix.

Ara compartirà les dos parròquies i hi haurà que canviar alguns horaris de misses i altres activitats. Per de prompte i degut a l’entrada, diumenge dia 30 es suprimirà la missa de les 19 hores.

A la fotografia del costat teniu a En Francisco el dia de la seua entrada a Gata, aquell 18 de setembre, que es tornarà a repetir a Benidoleig el 30 d’octubre.

0 comentarios