Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

CARA PER ALS JUVENILS I CREU PER ALS MAJORS: El Gorgos C.F. obté resultats controvertits

CARA PER ALS JUVENILS I CREU PER ALS MAJORS: El Gorgos C.F. obté resultats controvertits

Ahir de vesprada el juvenil del GORGOS CLUB DE FUTBOL feia la matxada després d’anar perdent per 1 a 3 en casa, al camp de futbol de "Les Costeres" i va remuntar fins a guanyar per 4 a 3. L’equiip que enguany porta Fernando va superar a l’equip del Verger en la primera jornada. Eixa va ser la cara.

Aquesta vesprada la creu s’ha transformat en una golejada que li han fet al primer equip del Gorgos. També al camp "Les Costeres" l’Altea B li ha endosat una severa derrota, 0 a 5. Està encara lluny d’aconseguir la forma física dels jugadors i l’acople l’equip de Miguel "Polaca". Esperem que poc a poc vagen buscant-li la millor manera de poder superar als rivals.

Cal ressenyar també que els equips del juvenil i el majors han sofrit un gran canvi i això també es nota i molt.

Ahir vesprada també va començar a dirigir en el primer partit de juvenils a l’equip de Pedreguer que enguany prepara el gater Jaume "Corcat", que tan alt va deixar als juvenils gaters la temporada passada. Ahir es va estrenar amb victòria i golejada, 6 a 0.

(A la imatge teniu una fotografia del partit de hui a Les Costeres, Gorgos-Altea B. A la porteria dos jugadors de la temporada anterior Rubén (porter) i Paco Pons (central). Al costat teniu dos nous del Gorgos, Antonio i Juan Carlos. En primera línia a Bolufer, també nou aquesta temporada.)

1 comentario

FERNANDO CERIZOLA -

ME PRESENTO COMO EL NUEVO ENTRENADOR DEL GORGOS JUVENIL. 2011 - 2012

FERNANDO CERIZOLA " URUGUAYO "