Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DEMÀ FA LA SEUA ENTRADA A LA PARRÒQUIA EL NOU RETOR, D. FRANCISCO MURILLO

DEMÀ FA LA SEUA ENTRADA A LA PARRÒQUIA EL NOU RETOR, D. FRANCISCO MURILLO

És jove. Té 30 anys i arriba amb molta il·lusió. Ve de l’arxiprestat "Francisco Gálvez" de Requena

El seu nom complet és FRANCISCO MANUEL MURILLO ROLDÁN

Demà per la vesprada, a les 19.30 hores, tindrà lloc l’entrada del nou rector de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata, En Francisco Manuel Murillo Roldán. El seu nomenament, donada la nova destinació del retor En Santiago Bohigues, es va fer el passat mes de juliol, però no es farà efectiva realment fins demà.

Des de la Plaça d’Espanya baixarà acompanyat del vicari episcopal, arxiprest, rectors fills de Gata i de pobles del voltant, familiars i amics d’altres parròquies que ha estat ell de vicari, autoritats locals i feligresia. Anirà pel carrer la Bassa, per davant l’Ajuntament fins a la Plaça de l’Església.

Allí està previst que com és preceptiu se li done a besar el "Lignum Crucis" al mateix cancell del temple i ell, amb aigua beneïda faça la primera bendició. després concelebrarà la seua primera missa a laparròquia de Gata.

D. Francisco, com ell li agrada que li diguen, és jove sols té 30 anys i encara que parla el castellà pels seus pares també sap parlar el valencià. Caldrà esperar la seua integració al poble i a la gent gatera. Ell ve amb il·lusió i amb ganes de fer molt per la parròquia.

Demà us ho contaré com ha estat l’entrada i la missa.

Us pose l’única foto que de moment tinc d’ell. Cal dir-vos que és del passat hivern, de començament d’any.

0 comentarios