Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIA 11 DE SETEMBRE S'ACOMIADA EL SR. RECTOR, EN SANTIAGO BOHIGUES; EL DIA 18 ARRIBARÀ EL NOU

DIA 11 DE SETEMBRE S'ACOMIADA EL SR. RECTOR, EN SANTIAGO BOHIGUES; EL DIA 18 ARRIBARÀ EL NOU

A la composició fotogràfica podeu veure els dos rectors. A En Santiago, que tots conegueu, a l’esquerra, el dia de la processó de pujada del Crist i a En Francisco Manuel, el nou a la dreta, quan l’arquebisbe va estar en l’arxiprestat a l’Itinerari Diocesà de Renovació.

Marxa a Madrid, com a director del Secretariat de la Comissió Episcopal del Clero, a la Conferència Episcopal Espanyola

El nou rector ja nomenat és EN FRANCISCO MANUEL MURILLO ROLDÁN i entrarà a la parròquia una setmana després

Com ja us deia en una altra notícia el passat 28 de juny el nostre rector de la parròquia, EN SANTIAGO BOHIGUES FERNÁNDEZ, que regix els destins de Sant Miquel Arcàngel des d’octubre de 2007, va ser nomenat DIRECTOR DEL SECRETARIAT DE LA COMISSIÓ EPISCOPAL DEL CLERO, un càrrec important. La Comissió Episcopal nombra per tres anys als directors dels secretariats, segons està reglamentat i dins dels sis mesos següents, si se’ls renova el nomenament pel mateix període, és a dir, tres anys més.

A la missa major de les 12 del diumenge 11 de setembre, festa de la Mercé a Barcelona, s’acomiadarà dels gaters.

Al següent diumenge, 18 de setembre, es farà la tradicional entrada del nou rector, que ve -segons s’ha comentat- amb moltes ganes. El seu nom és FRANCISCO MANUEL MURILLO ROLDÁN, jove sacerdot de 29 anys, que ocupa fins ara el càrrec d’arxiprest de la zona de la vicaria V del nou arxiprestat 21 "Beato Francisco Gálvez" allà per les terres de Requena. Serà la primera parròquia com a rector titular, ja que fins ara era rector de parròquies menudetes i vicari d’una gran. Va ser nomenat ja rector de Gata per l’arquebisbe el passat 20 de juliol.

 També he pogut saber que ell i els seus pares ja han estat ací a la parròquia de Sant Miquel per tal de coneixer-la i canviar les primeres impressions amb el rector eixint, En Santiago.

Ja us aniré informant. 

 

0 comentarios