Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BLOG DEL CRONISTA ARRIBA A 55.000 ENTRADES

Les nombroses entrades del resum fester, la història festera, les fotos antigues que són ja 480 i tots els comentaris, han fet possible que en pocs dies s’arribe ja a les 55.000 entrades. Gràcies a totes i a tots. Seguisc poc a poc fent cròniques, fent poble. Per a demà ja n’hi ha noves propostes informatives que aniré desgranant a última hora. Cal continuar igual i no decaure ni deixar buit el blog. Té activitat i notícies i això és el que conta.

4 comentarios

l'Amant dela veritat -

I dic jo, pe a celebrar-ho no seria millor que ens ferem uns quants "gin-tònics"?. Lo de pujar a la muntanya cansa molt i sembla més un càstig que una celebració. Però bo, n'hi ha gent per a tot.

CRONISTA DE GATA -

En resposta primer a l'Amant de la Veritat, moltes gràcies per la confiança i el recolzament que espere algun dia també donen, com bé dius, les autoritats.

Per a "un atre seguidor" ja se que està pendent pujar a la muntanya però esperarem que faça més bon temps, estic referint-me a no tanta calor.

un atre seguidor -

Enhorabona cronista, açò ho em de celebrar, recorda que quan pugues i et vinga bé em de fer una caminata per la muntanya tots els seguidors del blog.

l'Amant de la veritat -

Mai abans havia hagut al noste poble una proposta informativa com la que tu aportes diaria i puntualment al blog. Aviat i sense fer tart a la cita obres l'aixeta de la crònica gatera amb la que ens nodreixes dels senys d'identitat que haviem perdut en la ignorància i l'oblid a traves del temps.

Només per això cal recolzar la teua iniciativa sense cap mirament i al.ludir a les autoritats perquè et facen costat en totes les propostes que consideres necesaries a l'hora de rescatar la nostra historia, que ens fara mantenir-nos més units a tots els gaters.

Felicitats per les 55.000 visites i que siguen només el principi d'un llarg caminar.