Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL CRONISTA...PER ALS PRÒXIMS DIES: Enquesta festes, tendes del record i aniversari del Crist

EL CRONISTA...PER ALS PRÒXIMS DIES: Enquesta festes, tendes del record i aniversari del Crist

- Enquesta: el millor i allò que es pot millorar de les festes 2011.

- S’en recordeu de "Aquelles tendes i tendetes del record": completaré amb més dades l’article del blog i del programa de festes.

- 250 aniversari del Crist, Festes (1762-2012). Comença dilluns dia 8 el compte enrrere.

Ja tinc dissenyat el pla de treball al blog, per als propers dies. Sense descans, afronte nous reptes. Tres coses hi haurà per davant, que hi anireu descobrint.

Per una part, una enquesta que començarà dilluns dia 8 d’agots, acabades les festes 2011 per a que els usuaris i visitants gaters opinen, què ha estat el millor i què es pot millorar i no ha estat tan t bé, de les festes 2011.

Per altra, donades les nombroses converses manteses amb molta gent del poble, arrel del meu article de "Aquelles tendes i tendetes del record" faré una segona part, modificant i afegint el que ja està publicat. Vull demanar disculpes públicament per les que he omés al llarg del recorregut virtual i no estan amb el paper, al Programa de Festes de 2011. Al blog es poden posar ja, al programa tindran que esperar al juliol de 2012...però s’adreçarà allò que estava tort...GRÀCIES A TOTS PER APORTAR INFORMACIÓ, tant al blog com ara a les festes pel carrer fent tertúlia.

I finalment, des del 8 d’agost també, tindré un lloguet especial al blog del CRONISTA DE GATA per a l’event històric que està a punt d’arribar, el 250 aniversari de la construcció de l’ermita i de l’arribada del Crist.

(Publica al seu blog, el CRONISTA OFICIAL de Gata)

 

 

0 comentarios