Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL BARRI DE LA FONT DEL RIU FESTEJA A SANT JOAN DE DIJOUS 30 DE JUNY A DISSABTE 2 DE JULIOL

EL BARRI DE LA FONT DEL RIU FESTEJA A SANT JOAN DE DIJOUS 30 DE JUNY A DISSABTE 2 DE JULIOL

En data atrassada pels aconteixements escolars, socials i festius de la setmana passada, el barri de la Font del Riu de Gata celebrarà de dijous 30 de juny a dissabte 2 de juliol, les seues festes en honor a Sant Joan.

Els actes començaran passat demà dijous 30 de juny a les 21 hores amb un sopar popular al carrer Calvari, com ja és tradicional. L’amenitzarà el cantant local VALERO. Divendres 1 de juliol tornarà el sopar popular amenitzat pel popular i tradicional grup xabienc els BRADMIS.

Dissabte 2 de juny es tancaran els actes festius. A les 20 hores es farà la missa solemne dedicada al patró Sant Joan. Serà missa de campanya al carrer Lepanto, el carrer que va donar peu a l’origen de la festa al començar la dècada dels anys 80 del segle XX. A continuació es farà la tradicional de fa uns quants anys processo en honor al sant pels carrers Lepanto, Teulada, Cuartel, Era de Boronat i Serrillàs, per a tornar per carrer Teulada i parar al carrer Calvari. El fi de festa correrà a càrrec de l’orquestra COSTA ESTE.

0 comentarios