Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TORNA A GOLEJAR EL GORGOS JUVENIL: 8-0 al colista Xeresa.

TORNA A GOLEJAR EL GORGOS JUVENIL: 8-0 al colista Xeresa.

Molines arriba als 50 gols amb l’equip, amb els quatre de hui

Seguix líder i estan a quatre partits del final de la lliga

Una jornada més líder i resten quatre. El GORGOS JUVENIL ha tornat a golejar. El rival Xeresa (que ara és més colista) era fàcil. Han jugat pràcticament tots. La nota positiva els quatre gols de Molines, la negativa la lesió de Lucas.

Molines ha fet quatre gols, un Kalew, un Eloy (de penalti), un Hugo i un Quico. El porter del Xeresa ha estat l’home del partit. Ha fet moltíssimes parades i així i tot ha eixit golejat pel líder Gorgos. Té ara 67 punts amb els 26 partits disputats.

Ara toca esperar els resultats de Xeraco que jugava contra el Ciutat de Cullera i del Villalonga que tenia una eixida difícil a Benirredrà.

I recorden...demà matí a les 10 el GORGOS gran juga contra el Rumano Benidorm al camp de "Les Costeres". Hora inhabitual, però és Pasqua encara. Podria jugar el golejador juvenil Molines, al menys està convocat. Estarem atents. Ja va marcar un gol amb els grans, per tant el seu bagatge a la temporada és de 51 gols, que no està res mal.

A la fotografia, Hugo en primer terme, a l’inici del partit de hui. Per darrere Sam (4), Quico (10), Juan (agatxat) i Jaume (de cara).

 

 

5 comentarios

anonimo 2 -

fdsasdfdsa

anonim -

vale tio!!!

CRONISTA DE GATA -

Gràcies a "andrés" i a "anonimo" pels comentaris, però no cal intoxicar amb noms de persones i menys de jugadors. Cada ú que faça el que puga, que ho intente fer bé i el què hi ha que fer és arribar líder a l'últim partit. Val?.

anonim -

Es veritat andres, sempre ahi fense al chulo, al colombiano del xeresa li havera de pegarlin dos, igual que ell ha anat i a tots els xikillos que han dit algo.

andres -

Lucas lesionat juga millor...