Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

A PASQÜES, EL CRONISTA TAMBÉ VA DE FESTA...

Si heu notat un parèntesi i inclús algun comentari ha dit que "us abandone" és perquè el CRONISTA DE GATA també ha celebrat les Pasqües com tots, i hem menjat el típic berenaret de Pasqua i les mones i malgrat a fer mal temps, hem estat de festa a una caseta i així ens hem unit els amics. Des d’aquesta nit (que acabarà al voltant de la una) i ja demà intentaré posar les coses al lloc.

GRÀCIES a tots pel seguiment i per aguantar el parèntesi.

4 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Gràcies "Amant de la veritat" pels teus comentaris sempre animosos i plens de certesa.

l'Amant de la veritat -

Sóc testic de les paraules del Cronista i, per tant, el recolze amb tot el que diu. A més de Cronista diariament fidel al veïns que el seguim, també es persona amb el dret de gaudir de les pasqües. Malgrat tot, durant eixe "xicotet parèntisi", ha lamentat a cada moment no poder cumplir amb la seua tasca, la qual cosa resulta d'agraïr infinitament per tots. Tot això es síntoma de que ens agrada i no podem passar sense els seus articles. Sabem de sobra que roman sempre incansable per a portar-nos la noticia a les nostres cases i, qui el coneix, no dubta en cap moment de la seua fidelitat, treball i bones maneres.

CRONISTA DE GATA -

En resposta a "jo mateixa":
Ja havia entrat una o dos vegades a aquesta web, però no havia vist mai l'entrada de "Gata (de Gorgos)". NO ÉS SERIÓS EL COMENTARI. Ja se que la fulla web diu que és "de risa", però estan prou fora de la realitat algunes frases i el què generalitza al final li acaba passant factura a ell. El comentari vol arreglar-ho dien que "el Poble, encara que bonic i preciós"...i tatxant-nos després del "poble més borratxo". Sols dir-te "jo mateixa" que AL MEU BLOG AQUESTOS COMENTARIS NO CABEN.

Grácies per descobrir la pàgina i el comentari.

jo matexa -

com ens tenim que prendre açò:
http://valenciclopedia.wikia.com/wiki/Gata