Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

PER LA COMARCA...TROBADES A SENIJA, DIUMENGE DIA 10.

PER LA COMARCA...TROBADES A SENIJA, DIUMENGE DIA 10.

Interessant informació per la comarca. Aquest cap de setmana prenen protagonisme a Senija les Trobades a la Marina Alta. Molts gaters també estaran allí. Xiquets, pares i mares per tal de reinvidicar la llengua, el valencià.

La XXVI Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Alta es celebra enguany a la xicoteta vila de Senija. Demà mateix, dia 8, ja hi ha activitats pre-trobada. A les 19.30 hores es lliurarà al Centre Social de Senija el premi Sambori. A les 21.30 hores al Centre Cultural Taller d’Ivars de la veïna Benissa es farà el sopar de presentació de la Trobada.

Ja dissabte dia 9 a les 22 hores a la Plaça de Senija concert de La Gira. Actuaran Skapats i Els Svaters.

La Trobada 2011 està prevista pel diumenge 10 d’abril. A les 10 hores es concentraran els participants al Poliesportiu de Senija. A les 10.30 hores serà la gran cercavila. A les 10.50, l’acte de Benvinguda. A les 11, inici dels tallers i activitats d’animació. A les 11.30 hores, Festival del la cançó infantil. A les 13, Festa gran amb Dani Miquel recordant Enric Valor. A les 14 hores serà el Dinar de Germanor i a les 16 hores balls populars, amb l’actuació de Xirinola.

FONT: Cartell i text, CAPPEV, Organitzadora de les Trobades. Marina Alta.   

0 comentarios