Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

SABIEU QUÈ?. LES BANDES DE LA COMARCA FARAN UN CAMPIONAT DE FUTBET

Diumenge 27, a les 12, Banda Orbense (a Orba) contra la Unió Musical de Gata

Sabieu què...? Les bandes de la comarca estan dispostes a fer un campionat de futbet. JUgaran xiques i xics? ¿O sols xics?. Està per veure.

Al blog de la banda de Gata, la Unió Musical, hem conegut aquesta notícia.

Us pose exactament el que allí es diu:

"Els bons músics són aquells que saben fer moltes coses, i d’aquests en La Marina Alta hi ha molts. Per això mateix ha sorgit la iniciativa de crear una diversió paral·lela a la música que uneix a totes la Bandes de Música veïnes a la nostra. Aquesta ha sigut crear una espècie de "Lligueta de Futbet entre Bandes" on participarà la nostra estimada Banda Unió Musical de Gata de Gorgos.
La unió entre l’esport i la música pot ser molt productiva, tot i que allò important és participar i passar una bona estona entre companys de diferents Bandes. Els partits ja estan programats i l’emoció començarà, en el nostre cas, a partir d’aquest diumenge 27 de març en la localitat veïna d’Orba ja que l’encontre serà entre la Banda Unió Musical de Gata de Gorgos (com a visitant) i la Unió Musical Orbense a les 12.00h. en la localitat d’Orba com ja hem dit.
Esperem que aquesta iniciativa tinga molt d’èxit i que entre tots els equips hi haja un ambient de cordialitat i amistat entre Bandes. I com es diu en els grans esdeveniments, com aquest, que guanye el millor!!

Sort i ànims per a tots els participants!!"

Ja ho saben, si volen anar a veure’ls, a Orba 12 del matí de diumenge. I recorden que si volen conéixer coses de la banda, sols tenen que punxar a l’enllaç que apareix a la columna de la dreta d’aquest mateix blog. Podran entrar al blog de la banda.

 

 

0 comentarios