Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COM ERA GATA FA...23 anys: Del 4 al 12 de juny de 1988.

COM ERA GATA FA...23 anys: Del 4 al 12 de juny de 1988.

Ja s’acostaven les festes patronals i això es notava en les publicacions d’aquell juny de 1988. Encara coejava la Setmana de les Forces Armades.

4 de juny de 1988:

CANFALI MARINA ALTA: PINTADAS ANTI-MILITARISTAS EN GATA. Posava a les pintades fetes a una perd de blocs: "Militars fora".

ANA ROCKERA.- La foto que va ser publicada al Canfali Marina Alta eixe dia la reproduïsc. Ana Soler, l’actual alcaldessa, anava de rockera, per assistir al concurs comarcal de Pop-Rock que es feia a la discoteca Menphis de Dénia. Aleshores era regidora de Joventut. ¡¡Què temps aquells!!.

5 de juny de 1988:

CREADO EN LA MARINA ALTA, EXTENSIBLE A LA MARINA BAJA. CONSORCIO COMARCAL PARA EXTINCIÓN DE RESIDUOS. Deia la notícia que "tras quedar descartados unos terrenos próximos a Gata de Gorgos". 

6 de juny de 1988:

INFORMACIÓN: UNA TORTILLA DE MIL HUEVOS PARA UNAS FIESTAS QUE NO TIENEN APOYO.

7 de juny de 1988:

REUNIÓN DEL CONSORCIO COMARCAL DE AGUAS. Deia la notícia: "El alcalde de Gata, Adolfo Mulet, desestimó la propuesta para su continuidad  en la vicepresidencia primera...Adolfo Mulet sí estará como vocal...".

9 de juny de 1988:

INFORMACIÓN: CAMPAÑA DE ANIMACIÓN JUVENIL.

10 de juny de 1988:

COMARCA: EL GRANIZO NO CAUSÓ DESTROZOS EN LOS CULTIVOS. Una altra notícia per a la història local: Va caure una forta granissada el dia 27 de maig de 1988.

SE ULTIMAN LOS PREPARATIVOS DE LAS FIESTAS DEL SANTÍSIMO CRISTO DE GATA DE GORGOS. COMISIÓN DE FIESTAS 88. VICKY LARRAZ.

LA CONCEJALÍA DE JUVENTUD DE GATA DE GORGOS SUBVENCIONARÁ LA ACAMPADA COMARCAL.

EL CENTRO MÉDICO DE GATA DE GORGOS SE TRANSFIERE AL SVS.

CARROS VALENCIANOS SE UNIRÁN A LA SEGUNDA VOLTA A LA MARINA.

DENIA ES LA CIUDAD DONDE MEJOR SE VIVE. SEGÚN UN ESTUDIO PUBLICADO POR EL DIARIO "LAS PROVINCIAS". Gata ocupava el vuité lloc.

11 de juny de 1988:

CANFALI MARINA ALTA. Una nota molt curiosa i històrica, a la vegada. A la secció "Els 4 cantons" de l’amic Vicent Balaguer feia referència als festejos a Dénia de l’1 al 10 de maig de 1942. Deia: "...i la presència dels components del "Cuadro Artístico de Educación y Descanso" de Gata, amb la indumentaria riberenca que haurïen de lluir, per la nit, al Teatro-Circo, en la representació de la sarsuela en dos actes i sis quadres de la Marina, titolada "La señora del lugar" original de Luis García Signes, amb música del mestre Miguel Asensi..."

12 de juny de 1988:

GORGOS-CUADASUAR.

 

0 comentarios