EL GORGOS ÉS FINALMENT SETÉ DEL GRUP XV DE 2ª REGIONAL.

A la jornada 20 i després de dos partits detesos

Diumenge sols van jugar la primera part

El Gorgos Club de Futbol és ja seté del grup XV de Segona Regional Valenciana de futbol. Porta dos partits de interrompre’s el joc, de no acabar els 90 minuts i de fer-se amb els tres punts. Això no és seriós per part dels rivals. O es juga la competició o no es fan eixes coses.
Després del 2 a 1 de la primera part i final d’ahir diumenge, el primer equip de Gata ha escalat un lloc i encara que està molt lluny del líder Mediterráneo Xàbia -just ara a 20 punts-, no hi ha que baixar més posicions, deu estar ahí dalt. Els homes de Javi Espasa s’han igualat a punts amb l’Atlètic Callosa, amb 30 punts els dos.

A la fotografia, un moment de la primera part d’ahir al camp municipal de "Les Costeres". En primer terme i mig d’esquena l’autor d’un gol, el de penalti, Adrián Campos. Més enrerre el capità Miguel "Polaca" Al fons es veu Reda i tancant la defensa Paco "l’Estanquer".