Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

COM ERA GATA FA...23 anys: Del 9 al 20 d'abril de 1988.

COM ERA GATA FA...23 anys: Del 9 al 20 d'abril de 1988.

Informació molt variada que acaba am la notícia esportiva de pilota valenciana, de la qual és també la foto que acompanya aquest article.

9 d’abril de 1988:

INFORMACIÓN: AYUDAS PARA LAS INUNDACIONES.

12 d’abril de 1988:

INFORMACIÓN: LA UVA DE TERCERA CLASE DARÁ BENEFICIOS A LOS AGRICULTORES. Parlava del "mosto gaseado" tal com l’el·laborava la Cooperativa Agrícola Sindical de Gata.

15 d’abril de 1988:

COMARCA: EL GORGOS ASEGURA LA PERMANENCIA (2-1).

GATA PODRÍA ESTAR PRESENTE EN LA FERIA INTERNACIONAL DE VALENCIA.

DIPUTACIÓN APRUEBA VARIAS OBRAS EN LA COMARCA. L’acondicionament de pontons a la carretera AV-1.422 de Gata a Xaló de Llíber, 7.490.000 pessetes.

INFORMACIÓN: ESPECIAL FIRALACANT. EXPONE TODA LA PROVINCIA. ARTESANÍA Y FIESTAS HARÁN REVIVIR LA CULTURA DE LA PROVINCIA.  Deia que Gata "sobresale por su artesanía de fibra de palmito". 

16 d’abril de 1988:

INFORMACIÓN: CASI DOS MILLONES PARA ACUDIR A LA FERIA NTERNACIONAL DE VALENCIA.

17 d’abril de 1988:

INFORMACIÓN: EL GORGOS QUIERE SACAR PROVECHO DE SU VISITA AL ENGUERA.

19 d’abril de 1988:

SE CELEBRA EN LA XARA DESDE EL SÁBADO. CAMPEONATO PROVINCIAL DE COLUMBICULTURA. Concursava el colom "Mingo" de José Antonio Mengual (Gata).

20 d’abril de 1988:

INFORMACIÓN: PILOTA VALENCIANA. CERCA DE CUARENTA ALUMNOS EN LA "I ESCOLA" DE GATA.

A la foto que vaig publicar al diari, que va fer Pons, posava al peu: "Los alumnos de la "escola" junto a los responsables". La mateixa és la que pose al blog. Eren d’esquerra a dreta l’alcalde Eduardo Adolfo Mulet Salvá; el regidor d’Esports, Vicente Ferrer Vives "Porró" i Gabriel Mulet, que sigué pilotari amb el nom de "El Xiquet de Gata". 

 

0 comentarios