Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS JUVENIL GOLEJA 4-0 AL CIUTAT DE GANDIA B.

EL GORGOS JUVENIL GOLEJA 4-0 AL CIUTAT DE GANDIA B.

Supera a l’Ondarense, que perd a Benirredrà, i al Xeraco que empata front al Villalonga i s’assegura la tercera plaça

Els tres primers: Benirredrà, Villalonga i Gorgos empaten a 40 punts.

Ja ho deia ahir, el millor resultat per al Gorgos podia ser la victòria i empats per als altres dos partits. El Gorgos ha fet els deures i ha golejat 4 a 0 al Ciutat de Gandia B, equip que s’ha mostrat molt fluix. Els de Jaume Serra podien augmentar el compte particular però no han apretat. El primer gol arribava al minut de partit, obra del capità Molines. De seguida venia el segon obra de Carim i quasi al descans el mateix feia el 3 a 0. A la segona part feia el "hat-trick" el trigolejador Carim.

Als altres dos partits, que ha passat?.

Victòria per 3 a 0 del Benirredrà al Ondarense i per tant Benirredrà també té 40 punts. Empat entre el Xeraco i Villalonga a dos gols i per tant el Villalonga també tindrà 40 punts.

La lliga juvenil està molt interessant i puja de segur dos llocs el Gorgos. 

A la imatge, el Gorgos juvenil hui abans de jugar el partit al camp municipal de Les Costeres. PER VEURE’LS AMB MÉS DETALL PUNXEU ACÍ.

 

 

2 comentarios

CRONISTA DE GATA -

Hola, Carim:
No et preocupes. Ho canvie de seguida. No sabia el nom exacte i el pronunciaven així a la banda. Bon partit i a seguir. Anims que sou colíders. Ara ho canvie.

Carim -

Hola en la cronica del Gata goleja al Ciutat de Gandia B.....as posat que el que marca el 2 gol y el hat-trick es karen...podrias cambiar el nom a Carim??

graciess