CAU EL GORGOS A CASA, 3 A 5, CONTRA EL CALP B.

PODEU VEURE AL MUNTATGE DUES FOTOGRAFIES DEL PARTIT. A LA DE DALT, BATI POSANT EL 1 A 0 DE PENALTI. A LA SEGONA ELS JUGADORS AL MIG DEL CAMP. PER VEURE MILLOR LES FOTOS PUNXA: 1, foto de dalt; 2, foto de baix.

Vuit gols s’han vist en el Municipal de Les Costeres de Gata. Ha perdut el primer equip del Gorgos, per 3 a 5 front al Calp, un equip massa expert en tot i molt veterà, inclús amb el seu capità Chita, un "vell conegut del futbol comarcal". Començava molt bé amb un penalti marcat per Bati que posava el marcador en 1 a 0. Empatava prompte el Calp. Tornava a posar-se per davant el Gorgos però tornaven a empatar els calpins. Bati feia el doblet i es posava el Gorgos amb 3 a 2. Empatava abans del descans l’equip del Penyal.

A la segona part, el Calp B ha tirat de molta veterania i el 3 a 4 era ilegal el gol, ja que venia precedit de mans. El 3 a 5 ha rematat al Gorgos, que res ha pogut fer. Ha faltar unir més les dues línies, defensa i mitja, i els davanters estaven molt sols, malgrat a ser prou fluix el porter calpí, del qual no s’han aprofitat molt els gaters.

Amb aquest resultat tan dolent per al Gorgos, continuen els gaters al lloc nové de la classificació, però cada vegada més lluny del primer el Mediterráneo Jávea.