Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

HISTÒRIA DE LES VISITES PASTORALS ( IV ). García La Higuera, 1974

HISTÒRIA DE LES VISITES PASTORALS ( IV ). García La Higuera, 1974

Com bé sabeu pel blog i per la parròquia despús-demà diumenge l’arquebisbe de València, monsenyor Carlos Osoro farà la seua primera visita oficial a Gata. Serà des de les 9.45 del matí i estarà fins les 17 hores aproximadament. Demà ja us donaré complida informació i l’horari detallat.

Mentre, reprenc les cròniques de les Santes Visites Pastorals en la Història religiosa de Sant Miquel Arcàngel. 

El 15 de gener de 1974 va ser la visita primer del Bisbe Auxiliar, EN JOSÉ GEA ESCOLANO, i després al dia següent la de l’Arquebisbe monsenyor EN JOSÉ MARÍA GARCÍA LAHIGUERA.

Aquesta és la crònica que transcric:

"A la entrada del templo fue recibido por el Párroco, sacerdotes de los pueblos limítrofes y Autoridades locales, niños y niñas de las Escuelas Nacionales con sus maestros y numerosísimo público.

Parte a las catorce horas acompañado de los sacerdotes hacia el vecino pueblo de Pedreguer, donde se encuentra el Sr. Arzobispo, D. José García Lahiguera.

A las diecisiete horas, después de su regreso a Gata de Gorgos, se encaminan al cementerio.

Cerró el acto el Sr. Arzobispo, D. José Mª García Lahiguera...que así cerraba en olor de multitud esta jornada de la Santa Visita Pastoral que también con fervor multitudinario dio comienzo a las diez de la mañana con la recepción del Sr. Obispo Auxiliar D. José Gea Escolano".

FONT: Arxiu Parroquial, Llibre de Visites Pastorals.

 

0 comentarios