Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

REIS 2011: LA CRISI QUE PATIM ABOCA A FER EL PALAU D'HERODES, LA COVA DE BETLEM I EL REPARTIMENT DE PAQUETS

REIS 2011: LA CRISI QUE PATIM ABOCA A FER EL PALAU D'HERODES, LA COVA DE BETLEM I EL REPARTIMENT DE PAQUETS

Comence ja aquesta nit a desgranar alguna de les informacions que ha facilitat al plenari ordinari, curtíssim per cert, tot hi ha que dir-ho, l’alcaldessa Ana María Soler Oliver.

Al ple de 35 minuts de temps, sense cap discusió, debat i amb sols tres preguntes per part de l’oposició, la màxima autoritat municipal ha aclarit el què ja va dient-se pel poble, en el capítol de "Dació de comptes de l’Alcaldia". Enguany no faran poblat als Reis.

La crisi que estem patint ha abocat a l’organització i a la comissió CORESA, com es diu, a plantejar-se un canvi, un acurtament, un estalvi. Finalment, sols es farà la representació del Palau d’Herodes a l’Avinguda La Pau, la cova del Betlem vivent a la Plaça de l’església i el repartiment de paquets.

Més endavant anirem desgranant més coses sobre els reis 2011. El què si ha deixat ben clar l’alcaldessa és que tots eixos actes es faran amb el "mínim" pressupost, res de grans despeses, res de monumentalitats. Això implica, pues, que el poblat desapareix per als reis 2011.

A la fotografia, recupere una escena dels Reis Mags arribant al poblat. Aquesta edició de 2011 no es podrà repetir.

0 comentarios