Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

S´HAN ACABAT ELS COMENTARIS ALS ARTICLES...PER CULPA D´UNS "MAL EDUCATS"

QUAN TRASPASSAVEN ELS 9.000 VISITANTS, TANQUE LA FINESTRA I L´OCASIÓ DE FER COMENTARIS...A CAUSA DE PARTICIPACIONS DIFAMATÒRIES, MALSONANTS, PROVOCADORES I GENS D´ACORD AMB L´ESTIL D´AQUEST BLOG.

HO SENT PER LES PERSONES QUE SÍ EREN ASIDUES A POSAR COMENTARIS CONSTRUCTIUS.

Han tingut que passar just sis mesos, 9.000 entrades i mig anys de fotografies antigues, per a fer el què mai hi hauria de voler fer en el blog: eliminar l´oportunitat de fer comentaris als meus articles. M´he vist forçat per les provocacions de certs joves -per què de segur que ho són- que són "mal educats" i ho pose entre cometes i separat per a què s´entenga i bé.

Sense entrar més en detalls, dir que com tots coneixen qui és el Cronista de Gata, això al menys crec, el qui vulga dir-me alguna cosa del blog ho pot fer tranquilament en persona. De segur que una foto antiga, un comentari, una notícia, sempre i de seguida, la posaré i molt a gust al blog, esperant que algun dia si algú més de Gata obri un altre blog no li torne a passar com a mí i altres que hem intentat disposar de tot a l´abast del veí i per culpa de quatre o cins o els que siguen, ens hagen forçat a eliminar-ho.

Això si, tornarà tot a la normalitat -però sense comentaris- i seguiré amb més ganes, per demostrar a aquests "mal educats" que així no conseguiran ser mai homes de profit...en els durs anys que els esperen a les dècades vinents de crisi, atur i dificultats.

No m´allargue més en els comentaris, perquè hui encara està per fer el dels 9.000 visitants, de tornar a posar la foto d´ahir, de parlar de la Caserna de la Guàrdia Civil -hui que ha sigut la patrona d´aquest Cos-, de l´advocació de la Mare de Déu del Pilar, de recordar el què passava per Gata fa anys, de la tempesta i de la foto de hui.

 

0 comentarios