Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VII FIRA GATA AL CARRER...estem a 1 dia.: DEMÀ A LES 12, INAUGURACIÓ OFICIAL

VII FIRA GATA AL CARRER...estem a 1 dia.: DEMÀ A LES 12, INAUGURACIÓ OFICIAL

A les 12 del migdia de demà dia 9 d´octubre, FESTA DE LA COMUNITAT VALENCIANA, el president de "Comerç Gata", Santiago Signes, i l´alcaldessa de Gata, Ana María Soler, inauguraran oficialment la Fira "Gata al Carrer" en la seua setena edició.

CAL REMARCAR I RECORDAR QUE LA FIRA ESTARÀ OBERTA ALS CARRERS DEL CENTRE DEL POBLE, DE 10 A 20 HORES, DEMÀ DIA 9 I DIUMENGE DIA 10.

Además de todas las actividades que se desarrollarán a lo largo del sábado y domingo, la Calle de la Diversión presenta otro atractivo. Los niños y niñas recibirán un Carné de la Diversión, que será acuñado en cada una de las zonas de la calle. Aquellos que consigan los cuatro sellos (ludoteca, relajación, manualidades y tradijocs) tendrán un regalo.


EL CARRER DE LA DIVERSIÓ

Em centre més ara en la novetat:

El Carrer de la Diversió: serà el marc on es desenvoluparà un concurs de dibuix i de poesia per als menuts. En el de dibuix podran participar els de 4 a 12 anys dividits en diferents categories. I en el de poesia la participació està oberta als xiquets i xiquetes de 7 a 12 anys, separats també per grups d´edat. Es lliuraran tres premis per categoria.

Totes les propostes per als xiquets són completament gratuïtes, així que no hi ha cap escusa, els xiquets i xiquetes tenen que anar o vindre a la VII Fira Gata al Carrer i gaudir del Carrer de la Diversió.

0 comentarios