Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

VII FIRA GATA AL CARRER...estem a 4 dies. Cartell de la festa.

VII FIRA GATA AL CARRER...estem a 4 dies. Cartell de la festa.

La Fira s´acosta a passes agigantades. Els comerciants de Gata prenen posicions. Es té posada en la VII Fira Gata al Carrer una gran confiança. En temps difícils, plantar cara és l´única solució.

Esperem que eixes previssions de temps inestable que donen els metereòlegs per al pont siguen més cap al final del pont que no al principi. No és just que el mal temps i una aiguat tirara per terra tanta feina i inversió fetes.

JA TENIM CARTELL ANUNCIADOR...i els mostre a tots vostés. També poden escoltar a la ràdio local del comerç la cunya publicitària de la Fira que està molt ben aconseguida. El rei En Jaume i un dels seus soldats parlen de la Fira.

Al cartell s´enumeren totes les coses que el visitant pot veure a la Fira...i comprar que també, és clar, es vol a aquesta Fira...i consumir...i conéixer als comerciants de Gata.

Es presenta com a novetat, entre d´altres EL CARRER DE LA DIVERSIÓ, per a la gent jove de la família...Hi ha més coses...

Des del blog, com a CRONISTA DE GATA i compartint la mateixa idea dels comerciants, i són set anys consecutius, em permet convidar a tothom de fóra i de dins del poble, a vindre els DIES 9 i 10 D´OCTUBRE, propers dissabte i diumenge. Passaran un dia molt bonic i coneixeran el poble.  

FINALMENT, VULL RECORDAR QUE TOTA LA INFORMACIÓ DETALLADA LA PODEU TROBAR AL BLOG DE L´EVENT: http://gataalcarrer.blogspot.com.

Imatge del cartell anunciador extret de la pàgina principal de l´Ajuntament.

0 comentarios