Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL GORGOS C.F. ÉS QUART DEL GRUP XV DE 2ª REGIONAL

EL GORGOS C.F. ÉS QUART DEL GRUP XV DE 2ª REGIONAL

Després de la golejada d´ahir per 8 a 0 al Relleu
 
El Gorgos Club de Fútbol va golejar ahir, com ja vaig posar en una anterior entrada. El resultat de 8 a 0 front al Deportivo Relleu, la pujat al quart lloc de la taula de classificació del seu grup, el quinzé de Segona Regional.
És líder amb nou punts, tres de tres, el Finestrat que golejà també al Pedreguer per 5 a 0. El segon és el Ciudad de Benidorm que té 7 punts i guanyà per 3 a 1 al Orba. El tercer amb els mateixos punts és l´Atlético Callosa que guanyà per la mínima (0 a 1) al Sporting de Benissa. En quarta posició es situa el Gorgos C.F., que lidera el grup dels sis punts però li favorix els gols que en té 11, per 3 en contra. Tres derbis comarcals van tindre desigual resultat. Teulada-Benitatxell acabà empatat (2-2). Mediterráneo B de Xàbia guanyà al Calp CF B (2-1) i el Atlético Ifach caigué al seu camp per 0 a 2 davant el Jove Teulada Moraira.

A la foto, un altre moment del partit d´ahir al nou camp municipal de "Costeres", on es veu a Pepe tornant a la seua posició després de les nombroses internadesque va fer.

0 comentarios