HUI, DATA HISTÒRICA PER AL FUTBOL GATER.

ESTRENA OFICIOSA DEL NOU CAMP MUNICIPAL DE FUTBOL DE GESPA ARTIFICIAL

EL GORGOS CLUB DE FUTBOL INICIA LA TEMPORADA DE 2ª REGIONAL, AMB VICTÒRIA ( 2 - 1 ) FRONT AL ORBA

35 ANYS DESPRÉS DE INAUGURAR-SE EL CAMP DE "LES SORTS"

A les 17,35 hores del dia 19 de setembre de 2010, trenta-cinc anys després de inaugurar-se l´altre camp, el de "Les Sorts", els jugadors del Gorgos Club de Futbol, que militen en la Segona Regional, han fet l´estrena oficiosa, perquè encara no està inaugrat, del nou camp de futbol municipal de gespa artificial.

Els jugadors que entrena Xavi Espasa han estat ferms i han obtés una gran victòria. A les 18 hores, quan es portaven 25 minuts de joc Adrià Campos ha fet el 1-0, de treta de falta forta que el porter visitant no ha pogut parar. A les 19 en punt, ja a la segona part, Jaume feia el 2-0. Acurtava poc després distàncies l´Orba.

Molta gent, sobre tot jove, s´ha acostat per veure el primer partit oficial del camp i el primer de lliga 2010-2011.

A la fotografia, la primera al·lineació de jugadors, entrenador i utiller del primer equip del Gorgos C.F., al nou camp de futbol municipal de Les Costeres.