Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

II GRAN FESTA DE LA BICICLETA A GATA: diumenge, 26.

II GRAN FESTA DE LA BICICLETA A GATA: diumenge, 26.

TAMBÉ, PRESENTACIÓ DE LA VII FIRA "GATA AL CARRER" (9 i 10 d´octubre)

"A GATA NO HI HA DISTÀNCIES". Amb aquest lema l´Associació de Comerciants de Gata "Comerç de Gata" ha organitzat per al proper diumenge 26 de setembre la segona GRAN FESTA DE LA BICICLETA, donat l´èxit que tingué l´edició passada.

Els fills i pares es concentraran a les 11 hores al Grup Escolar per fer el recorregut pel poble. Hi haurà enguany alguna que altra sorpresa entre els participants. A les 13 hores a la Plaça Nova, acompanyats de la dolçaina i molta festa es farà un gran dinar per a tots, que. Amb el ticket del dinar es sortejaran molts regals aportats pels socis de "Comerç de Gata". A més es sortejarà una bicicleta donada per gentilessa de Bicicletas Boronat. Els tickets d´aquesta rifa estan ja disponibles i estaran a la venda a "Ana Vestir Moda", "Tien 21", "El Celler" i "Kiosko Doloretes".

A la gran festa del dinar es farà l´acte de presentació de la Setena Fira "Gata al Carrer", que serà els propers 9 i 10 d´octubre.

A la imatge, una fotografia de la mateixa festa, l´any passat. Davant la comitiva, organitzadors, regidora i alcaldessa.

0 comentarios