Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 9 i un 10 de setembre

GATA VA SER NOTÍCIA...un 9 i un 10 de setembre

Publique unides les notícies del 9 i el 10 de setembre. Fa 15 anys el parc municipal de La Font del Riu i el jutge de pau Miguel Moncho eren notícia. Fa 5 anys, la notícia era esportiva.

9 DE SETEMBRE DE 1995, fa 15 anys:

A LA MARINA de LP es publicava: "Miguel Moncho, considerado el "decano" de los jueces de paz de la Marina Alta". A l´antetítol: "Desempeña el cargo en Gata de Gorgos desde hace 19 años". Al peu de la fotografia es podia llegir: "Miguel Moncho Pascual juró su cargo por primera vez en mayo de 1976". * Es concidència que ahir va ser notícia la mare del jutge Miguel Moncho, per la seua mort i per ser la persona més vella del poble. Hui ho és ell, un dels seu sis fills, al que des de el blog li done el pèsame, igual que a tota la resta dels seus germans i resta de família*.

10 DE SETEMBRE DE 1995, fa 15 anys:

També a LP: "La comisión de gobierno reclama a la Generalidad seis millones de pesetas". A l´antetítol: "Para acondicionar barrancos y parques". Al peu de la fotografia, la mateixa que es reproduix al blog: "El parque de la "Font del Riu" podrá mantenerse con el Plan de Empleo Rural". Als "ladillos" podíem llegir: "Proyectos municipales". "Áreas recreativas" i "Informes favorables".   

10 DE SETEMBRE DE 2005, fa 5 anys:

A LA MARINA de LP es publicava: "Inauguran el pabellón deportivo tras 5 años de obras".  

0 comentarios