Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DIUMENGE 11, 19.00 HORES, CARRER "CUARTEL": CONCERT DEL SOCI, BANDA DE GATA

DIUMENGE 11, 19.00 HORES, CARRER "CUARTEL": CONCERT DEL SOCI, BANDA DE GATA

Com cada any, dies abans de les festes patronals, al calurós mes de juliol, la banda de la Unió Musical de Gata, que enguany està d´enhorabona perquè fa 140 anys que ahí és res, farà el concert del soci diumenge dia 11. Serà a les 19 hores, per la cita futbolística única i històrica que tots els espanyols i aficcionats a "la Roja" tenen, la final del Mundial de les 20.30 hores, Espanya-Holanda.

El concert es cel·lebrarà al carrer "Cuartel", un dels quatre carrers de la coneguda "Era de Boronat". Serà a l´aire lliure. Poc a poc, any darrere any, la banda ha estat oferint el concert del soci per tot el poble d´aquesta forma que el poble recooneix i aplaudeix. L´any passat ho feia a l´últim tram de la Costera del Grup Escolar i encetava un sistema innovador, però efectiu, que repetix aquest any: la peça musical més votada pels assistents serà la primera que interprete al concert de la revetla la banda.

Passe a detallar-los el programa, gràcies a la deferència del blog de la banda que ha fet públic aquest ja, de cara al diumenge. Abans, unes paraules que donen la cIau del concert, agafades d´una frase del blog de la Banda: "aquest concert compta amb un programa molt divertit i per a tots els gustos ja que es tracta de pas-dobles tradicionals, taurins i molt coneguts per tothom".

PROGRAMA: Part I:
Los Nardos ................. F. Alonso.
Gerona ........................ S. Lope.
Ateneo Musical ................ M. Puig.
La Gracia de Dios ............ R. Roig.
Pepita Creus .............. P. Pérez Chovi
(Clarinet solista: Verónica Mas)

Part II
El Abanico ..............A. Javaloyes.
Vito.........................S. Lope.
Suspiros de España....... A. Alvarez.
Gallito..................... S. Lope.
Director de la banda, Jaume A. Signes.
 

Per a tots els megalòmans i aficcionats a la nostra banda, que en són moltíssims, ja saben: tenen la cita a les 19 hores. Una horeta i poc més i tots cap a casa o als bars o a les penyes, a veure la cita mundialista de l´equip de futbol d´Espanya.

A la fotografia, la banda al passacarrer de la processó de Rams 2010.

Publica al seu blog el CRONISTA DE GATA Miguel Vives

 

0 comentarios