Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 30 de juny

GATA VA SER NOTÍCIA...un 30 de juny

Abans de donar pas als comentaris, cal dir que si un dia, com ahir, aquesta secció no s´asoma al blog és perquè eixe dia no hi havia notícies publicades, ni fa 20, 15, 10 ó 5 anys. Així mateix, si fa...com hui 5 anys no coincideix que es publicara, tampoc hi haurà informació.

Dos notícies esportives es publicaven fa 20 anys. Fa 15 anys una notícia cultural de la banda. Fa 10 anys una notícia festera.

30 DE JUNY DE 1990, fa 20 anys:

Al diari INFORMACIÓN d´Alacant es publicava un breu sobre "Cazadores" de Gata de Gorgos i a esports una nota sobre el nou entrenador del Xàbia a Tercera Divisió, el gater Vicent Font.

30 DE JUNY DE 1995, fa 15 anys, divendres:

Al diari LA MARINA de LP: La Unión Musical de Gata celebra el próximo 9 de julio el "Día del socio". A l´antetítol: "Este año cumple su 125 aniversario". Al peu de foto, el mateix que publique ací al blog: "la banda prepara un homenaje a sus socios para el próximo día 9 de julio".

30 DE JUNY DE 2000, fa 10 anys:

La notícia de LA MARINA de LP: "La comisión de fiestas de Gata organiza un festival de rock para recaudar fondos". Al subtítol: "Mañana se celebrará una tirada de codornices". Al peu de foto, en la qual estava la comissió: "Algunos miembros de la comisión 2000 de Gata, en el rastro pro-fiestas".

 

0 comentarios