Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA FA 120 DESDEJUNIS FAMILIARS...I LA COMUNITAT 1.500

GATA FA 120 DESDEJUNIS FAMILIARS...I LA COMUNITAT 1.500

...I s´ha batit el rècord. Ahir ho anunciaven. Simultàniament volia fer-se el "Major desdejuni continental simultani". Gata també ha col·laborat al Guiness, donat que va ser elegida junt amb altres 12 poblacions de la Comunitat Valenciana. S´ha desdejunat aquest matí al balco-mirador de fora de la planta baixa del Centre Social. Allí estava el jutge de pau, En Miquel Moncho i Pascual per certificar què s´han preparat uns 120 desdejunis, segons ha informat el regidor de Joventut, Lluís Crespo. També estava l´alcaldessa, diversos regidors i regidores i famílies.

A la Comunitat Valenciana s´han fet 1.500 desdejunis, fent el rècord Guiness. 

Tot comença amb la inicativa de "La Fundació per a l´Estudi, Prevenció i Assistència a les Drogodependències" (FEPAD), entitat depenent de la conselleria de Sanitat. Aquesta entitat ha organitzat per aquest matí, 26 de juny, coincidint amb el Dia Internacional contra les Drogues, l´event "Desayunos en Familia: Salud y Prevención", de forma simultània en 13 municipis de la Comunitat Valenciana, un d´ells Gata, el desdejuni.

objetiu era oferir una alternativa d´oci saludable a les famílies valencianes. La iniciativa ha servit a més per a intentar batir el Rècord Guiness: “El mayor desayuno continental simultáneo”.

Entre les 10 i les 11.30 hores, les famílies de Gata de Gorgos han estat convocades per l´Ajuntament y per FEPAD, per a assistir al desdejuni. L´objetiu, a més de lograr el rècord, ha estat crear un espai d´encontre lúdic com a factor de protecció front al consum de drogues. 

Aportem la foto facilitada pel regidor Crespo com a testimoni de l´acte d´aquest matí.   

 

0 comentarios