Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 21 de juny

GATA VA SER NOTÍCIA...un 21 de juny

Ahir diumenge 20 de juny coincidia en què no vaig publicar cap notícia fa 20, 15, 10 ó 5 anys, però hui si. Fa 15 anys tal dia com hui es parlava del temps perquè encara plovia. Fa 5 anys la notícia era esportiva.

21 DE JUNY DE 1995, fa 15 anys:

Al capítol de "Región" de LP es publicava: "Lluvias débiles y de corta duración ayer en la provincia de Alicante". Dins, al text deia: "...en Gata de Gorgos sólo se midió un litro por metro cuadrado".

21 DE JUNY DE 2005, fa 5 anys, dimarts:

A LA MARINA de LP: "Said Dai Day, vencedor absoluto IX Circuit a peu Marina Alta". Al subtítul: "El atleta ganó siete de las ocho carreras disputadas". Al resum: "El corredor de Gata Mohamed Said Dai Day volvió a imponerse en la VIII cursa urbana de Benissa, última de las carreras del IX Circuit a peu Marina Alta, de la que el atleta del CD Denia Marina Alta ha sido el rey absoluto. De las ocho pruebas disputadas, sólo fue desbancado en Pedreguer". Als quatre peus de fotos d´altres tantes: "El atleta Said Dai Day llega a meta y es aplaudido por la gente que seguía la carrera de Benissa". "Los tres primeros clasificados en la carrera de Benissa". "Las tres mejores atletas femeninas del Circuito de la Marina Alta" i "Las ganadoras de la carrera de los premios de los pequeños".

Precisament, la segona de les quatre fotografies d´aquesta notícia és la que publique al blog. Al centre, el guanyador el veí gater Said Dai Day. 

0 comentarios