Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 15 de juny

GATA VA SER NOTÍCIA...un 15 de juny

Fa 15 anys tres notícies eren publicades al voltant de Gata. Una social, una altra festera i una de la singular Volta en carro. Fa 10 anys altra notícia esportiva d´interés per a tota la comarca. 

15 DE JUNY DE 1995, fa 15 anys, dijous:

En una columna, a LA MARINA de LP es podia llegir: "GATA DE GORGOS. Mañana finaliza la Semana dedicada a la Tercera Edad".

Altra notícia, aquesta festera, es publicava el mateig dia al mateig diari: "El barrio "La Font del Riu" ultima los actos de las fiestas de San Juan". A l´antetítol: "Se celebrarán los días 22, 23, 24 y 25 de junio". Al peu de la fotografia, que per cert fou una errada i era el poble de Callosa d´Ensarrià i no de Gata, deia: "Todos los gateros se vuelcan en los festejos de este singular barrio".

Finalmente, altra notícia que tenia que veure amb la comarca i Gata, ja que del nostre poble anava el carreter José Reduán més conegut com "Gantxo": "La novena edición de la "Volta en carro" discurre hoy por la provincia de Valencia". A l´antetítol: "Once carreteros de la Marina participan en esta singular prueba". Finalment, al peu de fotografia en la qual es veu Miquel Crespo "El catxapí", un personatge molt singular a aquesta Volta, deia: "Más de 50 carreteros recorren las tres provincias de la Comunidad Valenciana". Aquesta també la publique hui al blog.

 15 DE JUNY DE 2000, fa 10 anys:

Interesava a tota la comarca la notícia: "Benissa acogerá el sábado la última prueba del Circuit a Peu de la Marina Alta", exactament igual que aquest any i que els anys anteriors. 

0 comentarios