Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATA VA SER NOTÍCIA...un 26 i un 27 de maig

GATA VA SER NOTÍCIA...un 26 i un 27 de maig

Per un error vaig deixar una notícia de política local ahir per publicar de fa 15 anys, per això hui la publique i a més és la que té la fotografia del dia

26 DE MAIG DE 1995:

Publicava aquell dia: "Hay que acabar con el estrangulamiento urbanístico que impide construir en Gata". A l´antetítol: "Según Gabriel Feliu, candidato del Partido Popular a la alcaldía". Al peu de la fotografia, la mateixa que també il·lustra aquest article, es podia llegir: "Gabriel Feliu (segundo agachado por la izquierda), junto al resto de canidatos".  

A la fotografia que era de PONS, es podia observar la llista electoral del PP d´aquella legislatura (1995-1999). Plantats, d´esquerra a dreta: Luis Olcina, Vicente "Porro" (+), Aurelio Signes, Maite Signes, "Polaca", Vicente Pedrós "Sento" (+), Paco Suárez i Pascual "el Cartero". Agatxats, d´esquerra a dreta: Adolfo Signes "Adolfet", GABRIEL FELIU, que després va ser l´alcalde; Ignacio Caselles "Nasio", Calixto Buigues i María Elisa Segarra. La fotografia estava presa al "Tir de colom", tenim a la seua esquena el poble de Gata i el Montgó.

Al dia següent hi havia una altra notícia de serveis públics:

27 DE MAIG DE 1995:

Publicava: "GATA DE GORGOS. Un médico y un ATS prestarán servicio las 24 horas del día".

En el capítol d´esports teníem dos importants notícies el

27 DE MAIG DE 2000:

Al mateix diari publicava: "El piloto de Gata Víctor Lozano inicia de manera excelente la Copa Aprilia". Al subtítol: "Ocupa el tercer lugar en la general con 16 puntos". Al peu de la fotografia: "El piloto de Gata Víctor Lozano, en plena carrera con su máquina".

L´altra notícia no era de Gata directament però si que particiven els xiquets de Gata igual que els de la comarca: "Los II Tradijocs de la Marina Alta se disputarán mañana en Benissa". Deia el subtítol: "Pretenden recuperar los juegos populares valencianos".

 

0 comentarios