Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATERS AL CIRCUIT D´ATLETISME DE LA MARINA ALTA (Pedreguer)

Després del descans de la setmana passada, aquest dissabte va continuar el circuit amb la XIX Cursa Popular "Vila de Pedreguer". La sisena prova puntuable del circuit tenia una distància per a la prova reina de 10.100 metres.

Un meritori tercer lloc de la general va fer el gater VICENT MAS LEYDA (C.A. Dianium) amb un temps de 34 minuts i 11 segons. El seu germà JUAN ANTONIO MÁS LEYDA del mateix equip va ser huité de la general amb un temps de 34 minuts i 58 segons.

A la categoria de Veterans B masculí va ser segon el veí gater VICENT LLOPIS CHELI (C.A. Frank Beneyto R.Dénia). A la general va arribar el 30 amb un temps de 36 minuts i 34 segons.

Pel que fa als menuts, com sempre guanyà el gateret, que a més és del C.A. Gata, MATÍAS SALVÁ SEPÚLVEDA, a la seua categoria de benjamí masculí amb un temps de 2 minuts i 44 segons.

La pròxima prova es farà dissabte 5 de juny i serà, com ja es tradicional dos dies abans de la popular Fireta a Jesús Pobre. Serà la XIII Cursa Popular a Jesús Pobre, de 9,3 km, la setena de les proves del circuit. 

0 comentarios