Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UNES 80 PERSONES PARTICIPEN EN LA NIT FALLERA DELS JUNIORS DE GATA. El gat va ser el ninot indultat. L'escenari central, la catedral de Santiago

UNES 80 PERSONES PARTICIPEN EN LA NIT FALLERA DELS JUNIORS DE GATA. El gat va ser el  ninot indultat. L'escenari central, la catedral de Santiago

(( PODEU VEURE EL VÍDEO RESUM DE LA VETLADA FALLERA GATERA. PUNXEU ACÍ. Vídeo fet i composat per José Luis Fornés ))

Anit els Juniors de Gata van fer la seua particular falla a l’antic camp de futbol de "Les Sorts". Aprofitant que tenien la catedral de Santiago (l’últim dia Juniors va ser l’escenari central) aquest va ser el tema elegit. Tots els xiquets/es que van voler participar amb la falla tenien que fer un ninot relacionat amb Santiago. Segons comentava la cap de centre Verónica Vives, estan molt contents amb la participació, ja que hi havia al voltant de 80 persones, entre educadors/es, pares/mares i juniors, que van compartir jocs, rises, moments, sopar i la cremada de la falla.


Verónica comentava: "donem les gràcies a tots/es els xiquets/es artistes que van aportar els ninots, tots estaven molt treballats. La votació del ninot indultat va estar molt igualada: el gat i la vaca. Finalment el gat fou l’elegit. Enhorabona a Lluis, Carmen i Núria! 
 Des del Junior Gata es donava les gràcies a tots/es per la participació i agraïen a l’ajuntament la seua col.laboració i en especial a Protecció civil per fer-se sentir segurs en tot moment.

FONT: Fotos Junior Gata.

0 comentarios