Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

MARK TANNER, EL MILLOR DE LA XXIV VOLTA A PEU A GATA. 984 corredors participen en la prova reina de 9,6 kms

MARK TANNER, EL MILLOR DE LA XXIV VOLTA A PEU A GATA. 984 corredors participen en la prova reina de 9,6 kms

El corredor del C. Vicky Foods Athletics MARK TANNER ha entrat el primer a meta aquest matí al recórrer els 9,6 kilòmetres del traçat preparat pel C.A. Gata, a la prova reina de la XXIV Volta a Peu a Gata, tercera del Circuit comarcal Marina Alta.

Els carrers per on passava la carrera i, sobre tot, la Costera i el pati del Grup Escolar s'han convertit en la gran festa de l'atletisme, amb un temps esplèndit, inclús amb massa sol per als 984 participants que ha tingut la prova gran i les proves dels més menuts, que s'han fet després.

El segon corredor en arribar a la meta de Gata a 8 segons del primer ha sigut JOSÉ DAVID MORUNO BENITA, de la S.D. Corecaminos. El tercer en entrar amb 32,41 ha sigut MIGUEL MARTÍNEZ DOMINGO, del C.A. Benidorm.

La primera dona en entrar a meta, lloc 27 de la general, ANDREA ABAD APARISI, amb 36,54 del C.A. Publidom.

El primer gater de la carrera JUANAN MAS LEYDA (14 de la general) amb 35,50 de l'organitzador Club Atletisme Gata. El segon ha entrat JOAN JAUME TORRES OLIVER (lloc 34) amb 37,24.

La gran festa ha estat molt ben coordinada pel club gater, amb el suport de la regidoria d'Esports i els esponsors locals i del circuit col·laboradors. La comissió de festes 2023 ha posat el bar per als corredors i acompanyants i la seguretat, com sempre fent una gran tasca, l'han posada la Policia Local, Protecció Civil i els voluntaris.

Les proves del circuit comarcal faran ara un paró per les falles i continuaran la setmana següent.

FONT. resultats, classificació Somesport, prova de Gata.   

 

0 comentarios