Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

DESITGE BONA NIT VELLA I BON INICI D'ANY 2023 (Cronista de Gata)

DESITGE BONA NIT VELLA I BON INICI D'ANY 2023 (Cronista de Gata)

Servixca la meua felicitació de l’últim dia de l’any 2022 per a donar entrada en poques hores, tretze en concret, al nou any 2023. Un any que vindrà carregat d’aconteixements i el primer arribarà -com reflexa la meua felicitació per a tots els usuaris i visitants del blog del CRONISTA DE GATA i per a tots/totes els/les gaters/gateres- en cinc dies més. El primer MISTERI DELS REIS MAGS A GATA com a FESTA D’INTERÉS TURÍSTIC AUTONÒMIC DE LA COMUNITAT VALENCIANA (resolució de 2 de juny de 2022) ocorrerà el dijous 5 de gener de 2023.

Em va agradar aquella dedicatòria que em va eixir del cor fa set anys, aquell 31 de desembre de 2015 i que ara us la torne a posar i referisc, un poc canviada i actualitzada: "Traspassarem la línia del calendari que ens diu que s’acaba el 2022 i començarà el 2023, un any carregat de noves il·lusions i tot això que diguem sempre. Des del meu blog de CRONISTA DE GATA vos desitge un BON ANY 2023. Com vegeu, he format amb la primera lletra de les frases el topònim que ens identifica a totes i tots els que vivim o som del poble, GATA DE GORGOS.

Com pose a les frases, us desitge: Gust per les tradicions del poble; Amistat amb el veïnat; Treball per a tothom; Amics de tota la vida; Déu vos ajude; Esperances complides; Gaudiu dels bons menjars; Oblideu els mals moments; Reis Mags, festa autonòmica; Ganes de viure i passar-ho bé; Obriu el vostre cor a tots; Salut i qualitat de vida.

Com dic a la postal de felicitació, EL CRONISTA DE GATA US DESITJA BON ANY 2023 I MOLTA SALUT. I com dic sempre seguim fent història, cròniques, fem costums...

0 comentarios