Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

TEMPS DE BETLEMS, ARBRES,...: EL COL.LECTIU TAPIS VISITA EL BETLEM MONUMENTAL. TAMBÉ ELS ESCOLARS D'INFANTIL

TEMPS DE BETLEMS, ARBRES,...: EL COL.LECTIU TAPIS VISITA EL BETLEM MONUMENTAL. TAMBÉ ELS ESCOLARS D'INFANTIL

El grup TAPIS de Gata, junt a alguns voluntaris col.laboradors, van visitar fa uns dies el betlem monumental del carrer Signes (família Vives-Costa). La visita habitual per aquestes dates va omplir de satisfacció als assistents i van poder contemplar algunes escenificacions del poble de Gata, com l’ermita, el pont de la via, el paviment de com dstava abans la Plaça Nova, un riurau típic de Gata i la Marina, la desapareguda Casa Roja i enguany, com a novetat, el paratge de la Rana.

Escolars d’infantil

També van visitar aquesta setmana el betlem els cursos d’infantil del CEIP Santíssim Crist de Gata, que van gaudir de la representació nadalenca, fixant-se en cent i un detalls i curiosejant-ho tot. La resta d'escolars faran la visita en els pròxims dies. Del betlem del carrer Signes, els més menuts van anar a visitar el betlem de punt de ganxo del carrrr La Pau.

Pet altra banda, recordar a totes i tots que cal aprofitar els dies del cap de setmana per si us ve de gana visitar-ho. Ells ja l’han vist, vosaltres si voleu veure’l aviseu-nos.

0 comentarios