Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

L'EPISODI PLUJOS DELS TRES DIES DEIXA A GATA 164 LITRES EN 40 HORES. Ja ens apropem al millar de litres l'any. Ara són 971

L'EPISODI PLUJOS DELS TRES DIES DEIXA A GATA 164 LITRES EN 40 HORES. Ja ens apropem al millar de litres l'any. Ara són 971

La pluja acumulada en els tres dies, des de les 20:30 del dilluns 10 fins al migdia de hui dimecres 12, ha deixat un total de 164 litres a Gata, segons mesurava als Trossets Vicent Signes "Canya". Altres observatoris del poble han estat al voltant d'eixes quantitats. En forts ruixats, amb forta intensitat, com la que encara hui a migdia s'ha deixat notar, aquesta quantita es suma a l'anterior i al mes d'octubre, que encara sols tenim 12 dies consumits, s'acumulen 190 litres.

La xifra més cridanera és la de tot l'any. Al mateix observatori, s'han mesurat ja 971 litres el que portem de l'any 2022. Això vol dir que si fa un altre episodi de pluges paregut pot arribar i sobrepassar el millar de litres caiguts a l'any a Gata.

Tan variable és el temps ara que, a hores d'escriure aquesta crònica està lluïnt el sol i fa calentor i tot.

Alguns desperfectes importants a l'arrossegar terra i obra, com les escales al col·legi; la gran bassa o llac que es forma a l'antic camp de futbol "Les Sorts" i els carrers tallats de Paet i sota les vies del tren, per a previndre el que afortunadament no ha fet falta, han estat les anomalies més importants. Ara la saó campeja per les nostres partides gateres i l'herba comença a donar-se pressa en omplir-ho tot.      

0 comentarios