Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

EL TEMPS HA RESPETAT EL PRIMER DIA DE FIRA: Milers de persones visiten Gata i el seu comerç (XVII Fira Gata al carrer, 8-10). Demà més...

EL TEMPS HA RESPETAT EL PRIMER DIA DE FIRA: Milers de persones visiten Gata i el seu comerç (XVII Fira Gata al carrer, 8-10). Demà més...

Primer dia de fira superat i el temps respetant als comerciants de Gata. Un goig veure milers de persones que han visitat la fira. Les parades de gastronomia, com panaderies i carnesseries, han pogut oferir els productes típics gaters. Els bars, bé del lloc o muntats aposta per a la fira, per a la fira s’han omplit de gent. "La alegria de tornar" s’ha convertit en realitat.

A destacar hui dissabte 8, primer dia, la inauguració amb la presència de la directora general de Comerç i les autoritats municipals, que han recorreguts totes les paradetes de la fira. Al carrer Reis Catòlics l’exposició de lego i el campionat d’escacs, les dues coses més atractives. Actuacions musicals, com la banda de CODA, Xarangata i la Rondalla de Gata, tot això pel matí. Per la vesprada, grup de danses La Llata i la Gatukada.

He volgut desatacar a les fotografies del facebook no sols els moments d’encetar-se ja la fira, sinó també la part de muntage dels comerciants. Tots els amics i famílies arreglant la seua barraca, el seu estand. I després la inauguració i després gent i gent, paradeta a paradeta. La XVII Fira Gata al Carrer no ha passat desapercebuda, al contrari s’ha enfortit per a demà i edicions que vindran.

DEMÀ DIA 9 SEGON I ÚLTIM DIA DE FIRA

Demà és la Festa de tots els valencians, 9 d’octubre. Al ser diumenge, els actes institucionals coincideixen amb la festa. Serà el segon dia de la Fira Gata al Carrer. 

Ací teniu les activitats que es faran demà, segons el programa oficial de la fira:

11 hores: Ruta de panells ceràmics del poble. (Miguel Vives). Atenció: l’eixida des de l’Ajuntament serà a les 11 i no a les 12, com marca al fullet. Disculpeu l’errada.

També: Degustació embutits artesans. Estand Carnesseria Peixet i Dolçaina.

12h. fins 14:30h. Reserva el teu plat de paella en Restaurant Arrels o compra productes de Carnesseria Peixet i fes-ho a la parrilla al moment. (Estand Restaurant Arrels).

12:30h: Obertura del barril de cervessa IPA acompanyat d’aperitius de La Cosa Nostra (Estand Cervessers Gaters i La Cosa Nostra). “Abraços Gratis” a l’estand de CODA.

13:00h: Concert de música al Pub Kiros. 16:30h.: Concurs RECICLA I GUANYA. (Estand de Iliüi).

18:00h.: Desfilada de moda infantil a càrrec de Ana Moda. Taller de Gospel a l’estand de CODA. Taller de Maquillatge. (Estand de FPA).

19:00 h.: Cata de Kombucha (Estand Òptica Signes).

Per a tancar la fira, com ja és habitual: a les 20:00: Concert de la Banda Juvenil.

 

0 comentarios