Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

LA PEREGRINA VERGE DELS DESEMPARATS VISITA LA PARRÒQUIA GATA. Moltes persones esperaven a la Plaça de l'Església

LA PEREGRINA VERGE DELS DESEMPARATS VISITA LA PARRÒQUIA GATA. Moltes persones esperaven a la Plaça de l'Església

Hui dimarts 27 era el dia. S'havia anunciat que a les 11:30 arribaria el "Maremòbil" amb la imatge de la patrona de València, la Verge dels Desemparats. S'ha fet d'esperar i al final, procedent de Moraira primer i Teulada després, a les 12:15 baixava pel carrer La Bassa i entrava al recinte de la Plaça de l'Església davant de nombroses persones, que han volgut presenciar la visita de la Mare de Déu davant la parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Gata.

Molts vídeos i fotos en un matí per a la història de la parròquia. S'ha pogut comprovar el fervor cap a la Mare de Déu. Si l'any passat havia recorregut els carrers sols de passada, hui estava anunciat i s'ha fet una oració a la seua arribada.

Els actes de la parròquia seguiran demà amb el tradicional Sopar de Càritas de la Nit de Sant Miquel, que es recuperar després de dos anys sense celebrar-se. Dijous serà la festa local del titular de la parròquia, Sant Miquel Arcàngel, amb misses a les 9 i a les 19 hores, que serà la major, i acabada la missa de la vesprada serà la processó amb la imatge rèplica de la monumental imatge, que un dia els treballadors de la cooperativa de Sant Miquel van regalar a la parròquia.

FONT: Fotos Juan Miguel Vives i diverses recopilades del facebook.   

0 comentarios