Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

GATAFANCLUB RECUPERA EL FESTIVAL INDEPENDENT FIGA. L'última edició va ser la del 2019

GATAFANCLUB RECUPERA EL FESTIVAL INDEPENDENT FIGA. L'última edició va ser la del 2019

L’associació GATAFANCLUB recupera aquesta vesprada i nit el Festival Independent que ja s’ha considerat com un referent del final d’agost a la comarca i més enllà. FIGA 2022 retorna amb més força després de dos edicions ausent a causa de la pandèmia mundial. Al camp de Les Sorts de Gata i a partir de les 20 hores anirà actuant cada grup musical fins un total de set, a més del grup SENIOR que ha actuat a les 13 hores.

Obrirà el teló el grup STARTRIP a les 20 hores. A les 21 hores actuarà SEMANA SANTA. El grup gater TREMP ho farà a les 22 hores. AMOR LÍQUIDO farà la seua música a les 23 hores i a les 00 hores ho farà el grup GUINEU. MEDIAPUNTA actuarà a la 1 hores i a les 2 el grup DHARMACIDE. Seran set hores de continua música.    

Prèviament, des del migdia et podies fer una cerveseta amb "Cerveseros Gateros" davant de l’Ajuntament al "Figabar". Era el preàmbul amb el grup Senior. Aquesta nit també podreu provar les coques i dolços del Forn de Xaro. També estaran presents Larouch Art al Carrer.

FONT: Cartell anunciador del FIGA 2022.

0 comentarios