Blogia
CRONISTA DE GATA DE GORGOS

UNA ALTRA ESPORTISTA GATERA A UN MUNDIAL. ANNA GINESTAR SIGNES SELECCIONADA PER AL CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR DE CICLISME EN PERSECUCIÓ

UNA ALTRA ESPORTISTA GATERA A UN MUNDIAL. ANNA GINESTAR SIGNES SELECCIONADA PER AL CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR DE CICLISME EN PERSECUCIÓ

Un altre nom propi gater que es té que escriure amb lletres majúscules a Gata. En una setmana tenim notícia de dos xicones esportistes gateres que participaran a un mundial. Si fa una setmana parlavem de la corredora Rosa María Lara Feliu, que recordem participarà l’11 de setembre a la prova de sky del campionat del món de skyrunning, hui coneixem la notícia que la ciclista júnior gatera ANNA GINESTAR SIGNES ha estat convocada amb la selecció nacional de ciclisme en pista d’eixa categoria, a disputar en Tel Aviv (Israel) a partir del dia 23 d’agost.

Anna i els altres nou corredors convocats estaran dirigits pel seleccionador Félix García Casas. La llista de convocats per aquest campionat mundial està composta per José Segura, Álvaro Navas, Mario Anguela, Urko Vidal, Beñat Garaiar, Almudena Morales, Ainhoa Moreno, Saioa Orgambide, Lucía García i la nostra paisana, la gatera Anna Ginestar. Aquests seleccionats han estat concentrats aquesta setmana a Galapagar (Madrid).

Anna participarà en la modalitat de Persecució per equips femení: l’equip estarà format per Ginestar, Saioa Orgambide, Ainhoa Moreno i Almudena Morales.

Desitgem tota la sort des del blog i des de Gata a Anna i que ens porte més alegries esportives al poble.

FONT: Informació: Pàgina de la Real Federación Española de Ciclismo. // Foto: Internacionalcycling.

 

  

0 comentarios